Web Tourism by G

Tourism by G, empresa asociada a Gomila Group, ens va encarregar el desenvolupament d’una web corporativa de la marca que fa de paraigues a les diferents empreses de lloguer vacacional que gestiona.

L’encàrrec era realitzar una web senzilla que mostrés unes pinzellades generals de qui son i que fan, de la seva filosofia d’empresa i també els seus números i presència internacional. També haviem d’enfocar els missatges principals cap als propietaris de vivendes vacacionals.

Varem optar per un disseny en format One Page ja que la informació a presentar era molt concisa, per tant haviem de trobar un equilibri entre texte i imatges impactants que fes atractiva tota la informació.

És un disseny i estructura senzill on destaquen les imatges a pantalla completa i una senzilla combinació dels colors corporatius. I també en les visualitzacions a l’ordinador també destaca el vídeo de portada.

Tota la web està optimitzada per ser responsive i visualitzar-se de forma òptima a qualsevol dispositiu.

La podeu visitar aquí.

Comparteix aquest projecte

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

altres projectes que te poden interessar...